NLP™ Practitioner Dagopleiding

Uniek in Nederland.

Zorgen dat jij nog beter wordt in je werk. Je doelen binnen handbereik. Dat bereik je met deze opleiding. Speciaal gericht op mensen die in hun zakelijke leven net dat stapje verder willen komen.

 

Life Changing Learning.

Inhoud

Heb je er weleens over nagedacht waarom het verhaal van de ene spreker veel meer impact heeft dan dat van de ander? Nee? Alles wat iemand doet in een gesprek heeft impact op de boodschap. Gezichtsuitdrukkingen, emoties, stemmetjes, handen en voeten. Alles! Dit kun je beïnvloeden, om het voor jouw zo effectief mogelijk in te zetten.

Maar er is meer. In dit programma ontdek je hoe jouw brein en dat van anderen werken. Hierdoor maak je beter contact met jezelf, met anderen en leer je jezelf effectiever uitdrukken. Je kan jezelf en anderen helpen ongewenste gewoonten, emoties en gedrag te veranderen en ze leren om er beter mee om te gaan. Iedereen kan dit leren doen!

De NLP Practitioner Opleiding is de basis van iedere andere NLP Opleiding. Je maakt kennis met alle belangrijke grondbeginselen en leert deze toepassen in je eigen leven.

Het zorgvuldig stellen van doelen, zodat ze haalbaar worden, is de rode draad van deze opleiding. Er wordt veel aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden. Denk daarbij aan het ontvangen en geven van feedback en het effectief gebruik van hoogwaardige taalpatronen. We trainen het afstemmen van communicatie op de ontvanger en het kunnen begrijpen en beïnvloeden van gedrag van anderen.

Alle elementen van NLP komen aan bod, zoals de vooronderstellingen, het werken met submodaliteiten, tijdlijnen, ankers, werken met een verhoogde staat van bewustzijn en het aanleggen en aanboren van hulpbronnen.

Word jij die topmanager? Fijne leidinggevende? Standvastige beslisser? Vertrouwenspersoon? Je kunt zijn wie je wilt zijn. In de NLP™ Practitioner Dagopleiding leer je dankzij NLPinEindhoven hoe.

Resultaat

Als NLP Practitioner ben je in staat om je eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en beïnvloeden. Je bent in staat taal op een dusdanige manier te gebruiken, dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft, die je bedoelde.

Dit resulteert erin, dat je stabiel en vrij van angsten of belemmeringen kunt gaan werken maar ook leven. Je ontdekt de ware kracht in jezelf en ontwikkelt motivatie en zelfvertrouwen.

Competenties
 • Doelen stellen en behalen
 • Communicatief verbinden en overtuigen
 • Fijnafstemming op gedrag van anderen
 • Effectieve taalpatronen beheersen in woord en schrift (Meta en Milton)
 • Ankers aanleggen en gebruiken
 • Submodaliteiten en de structuur van subjectieve ervaring: Hoe komt gedrag tot stand?
 • Chunken: Informatie in de juiste proporties delen
 • Gebruik van metaforen, beeldspraak en herkaderingen
 • Successtrategieën ontlokken, gebruiken en installeren
 • Flexibiliteit tonen in houding en gedrag
Voor wie

Particulieren en professionals in:

 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg
 • Onderwijs
 • Communicatieve beroepen
 • Leidinggevende beroepen
 • Coaching, trainen (sport / mentaal) en spreken in het openbaar

Mensen die problemen ervaren in hun dagelijkse leven vinden in de opleiding veel bruikbare handvatten en oplossingen.

Planning 2018

We plannen de nieuwe NLP Practitioner Dagopleiding bij voldoende belangstelling. We gaan hierbij uit van een groepsgrootte vanaf 12 deelnemers.

Heb je interesse in deelname aan de NLP Practitioner Dagopleiding en wil je een optie op een ticket nemen? Laat dan geheel vrijblijvend je reservering achter via de button hieronder. Het verplicht je tot niets, maar bij voldoende opties gaan we binnen enkele weken een planning maken.

Studiebelasting

De opleiding bestaat uit 4 blokken van ieder 3 dagen plus twee ‘zaaidagen’ en een ‘oogstdag’. De lessen worden gegeven op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 – 17:30 uur.

Blok 1: startdatum najaar 2018
Blok 2: een maand na blok 1
Blok 3: een maand na blok 2
Blok 4: een maand na blok 3

Elke opleidingsdag duurt van 10:00 – 17.30 uur

2 zaaidagen en 1 oogstdag: Zie onze agenda!

In combinatie met de zaai- en oogstdagen (facultatief) bedraagt het aantal contacturen 130 uur. De studiebelasting buiten de lessen bedraagt ongeveer 4 uur per blok, plus twee keer intervisie van minimaal 2 uur.

Uiteraard sluit je de opleiding in Blok 4 af met een internationaal erkend NLP™ Practitioner certificaat ondertekend door Dr. Richard Bandler en de trainer van NLPinEindhoven.

LOKATIE

Omgeving Eindhoven.

Ticket

Jouw ticket voor het 12-daagse NLP Practitioner Dagprogramma: €2.367,-
De opleiding is vrijgesteld van BTW (CRKBO)

Het (lunch)arrangement voor de gehele opleiding en certificering: €537,- (excl. 21% BTW).

Accreditatie

De NLP™ Practitioner is erkend door de NVNLP, The Society of NLP (Dr.Richard Bandler) en de CRKBO.
Onze trainers zijn allemaal internationaal NLP™-gecertificeerd en volgen daarnaast continu opleidingen en trainingen op het gebied van NLP, persoonlijke ontwikkeling, didactiek en de vele toepassingen van NLP.

Belastingdienst: aftrek studiekosten voor particulieren

De Belastingdienst biedt de mogelijkheid om uw investering in jezelf te verrekenen bij jouw belastingaangifte. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Werkgevers vergoeden graag voor hun medewerkers de NLP-opleidingen. Kijk in onze flyer op de achterpagina naar de redenen waarom.

Agenda

april, 2018

Geen activiteiten

X