NLP™ Master Practitioner

De kroon op je ontwikkeling als beoefenaar van NLP.
Wanneer je, na het doorlopen van de Practitioner Opleiding, overtuigd bent geraakt van de voorsprong die NLP je geeft in je werk en je privéleven, dan is het vanzelfsprekend dat je jouw weg vervolgt in de NLP Masteropleiding.

Life Changing Learning.

Nu kun jij je eigen weg vinden met NLP. De creativiteit en innovatie worden in deze opleiding verdiept en uitgebreid, zodat je NLP kunt gaan gebruiken voor jezelf en voor anderen. Met gebruik van de inmiddels bekende modellen en technieken leer je het gedachtegoed kneden naar jouw eigen behoefte en situatie.

INHOUD

De NLP Master Practitioner, kortweg NLP Master, is een stevige opleiding, waarin veel van je gevraagd wordt. De opleiding is in te delen in twee belangrijke onderdelen, namelijk VERANDERWERK en KENNIS VAN NLP. Naadloos sluiten beide onderdelen aan op het lesprogramma, waar veel ruimte is voor presenteren voor de groep en het management van stemmingen.

Op onze gezamenlijke reis leren we je de kunst van het veranderen van overtuigingen, verbreden de Meta-programma’s en leren je werken met waarden en criteria. Op het gebied van communicatie is veel aandacht voor bewuste en onbewuste communicatie, onderhandelen en trance. Technieken worden uitgebreid en aangevuld met snelle en krachtige elementen, die je kunt gebruiken om mensen te motiveren bij ontwikkeling en groei.

Gedurende de opleiding ontwikkel je een eigen NLP Succes Strategie.

Resultaat

Aan het einde van de NLP Master heb je NLP tot in de puntjes onder de knie. Je kunt NLP nu voor jezelf en voor anderen gebruiken om resultaten te bereiken bij verandering en persoonlijke groei.

Je hebt een eigen NLP techniek ontwikkeld en hebt veel ervaring opgedaan in spreken voor groepen, verandering van stemmingen bij groepen, veranderwerk en coaching.

Je bent nu internationaal gecertificeerd NLP™ Master Practitioner. Een diploma waarmee onder andere de weg open staat om NLP™ Coach of NLP™ Trainer te worden.

Opbouw

De NLP Master sluit NLP en VERANDERWERK als een ritssluiting in elkaar. Tijdens de wekelijkse avondlessen is er veel ruimte voor persoonlijke presentatie, het stellen van vragen en het gezamenlijk beantwoorden van vraagstukken, die bijdragen aan een verdieping van jouw ervaring met NLP. Het ontwikkelen van je eigen NLP techniek doe je buiten de lessen om, maar tijdens de lessen besteden we hier in groepsverband aandacht aan.

De opleiding kan worden afgesloten met een NLP Belevings Weekend waar je jouw NLP Techniek demonstreert en installeert bij anderen. De organisatie van dit weekend wordt ieder jaar bij de groep zelf neergelegd en is een oefening in ondernemen, organiseren en samenwerken.

Competenties
  • Beheersing van alle NLP technieken, patronen en vaardigheden op Master-niveau
  • Het vermogen tot grote flexibiliteit in gedrag met het oog op specifieke resultaten voor jezelf en anderen
  • Goede beheersing van taalpatronen, modellen en technieken, zoals Stacking Realities, tijdlijn technieken en vooronderstellingen
  • Het vermogen tot het ontdekken en installeren van strategieën in doen en denken
  • Het beheersen van snelle en diepe inductie- en hypnose technieken
Voor wie

De NLP Master Practitioner is alleen toegankelijk voor mensen met een NLP™ Practitioner Certificaat.

Heb je een ander certificaat dan van The Society of NLP, bijvoorbeeld van de ABNLP, INLPT of een andere accreditatie, meld dit dan vooraf bij je inschrijving en stuur je Practitioner Certificaat dan even op naar office@nlpineindhoven.nl.

Lesdata

De NLP Master Practitioner Avondopleiding start op dinsdag 9 januari 2018.

De lessen zijn wekelijks op dinsdagavond van 19:00 tot 22:30 uur, behalve op

  • 13 februari 2018
  • 1 mei 2018

De laatste les (examen) is op 3 juli 2018.

Studiebelasting

Het programma bestaat uit 21 lesavonden en een testavond: ongeveer 77 contacturen. Contactmomenten vinden plaats buiten schoolvakanties en feestdagen. Studiebelasting buiten de lessen bedraagt ongeveer 2 uur per week plus intervisie.

Ticket

Jouw ticket naar NLP™ Master Practitioner: €2.467,-* plus $200 certificaatkosten.

*Als ambassadeur kun je jouw NLP Master-ticket terug verdienen! Hoe? Voor iedere aanmelding aan de NLP Bootcamp ontvang je €250,- korting op jouw opleiding, gedurende het hele traject.

Lees hier meer over op de NIEUWS-pagina.

Agenda

november, 2017

Geen activiteiten

X