NLP™ Business Practitioner Programma

Dit Business Programma is uniek in Nederland.

Zorgen dat jij nog beter wordt in je werk. Of die stap naar zelfstandig ondernemerschap eindelijk zetten! Je doelen binnen handbereik. Jij gaat het verschil maken! Hoe?

Door op zoek te gaan naar jouw drivers en jouw passie. En door oude belemmeringen op te ruimen en kaders te verruimen. Beperkingen zitten enkel in je hoofd!

Overvloed. In geluk en succes. Dat bereik je met deze opleiding. Speciaal gericht op mensen die in hun professionele leven net dat stapje verder willen komen.

Life Changing Learning.

Inhoud

Heb je er weleens over nagedacht waarom het verhaal van de ene spreker veel meer impact heeft dan dat van de ander? Nee? Alles wat iemand doet in een gesprek heeft impact op de boodschap. Niet alleen gezichtsuitdrukkingen, emoties, stemmetjes, handen en voeten, maar ook effectieve taalpatronen die diep doordringen tot het onbewuste van de luisteraar. Alles! Zo kun je communicatie inzetten, om jouw excellente ideeën te delen met anderen.

Maar er is meer. In dit programma ontdek je hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Met deze inzichten maak je beter contact met jezelf, met anderen en leer je denken en doen vanuit jouw eigen identiteit en waarden. Je leert jezelf en anderen helpen ongewenste gewoonten, emoties en gedrag te veranderen en er beter mee omgaan. Jij hebt die kracht al in je!

Het NLP Business programma is een Practitioner programma en vormt de basis van ieder ander NLP programma. Je maakt kennis met alle belangrijke grondbeginselen en leert deze toepassen in je eigen leven. Ook dit Business Programma voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan reguliere Practitioner programma’s.

Het zorgvuldig stellen van doelen, zodat ze haalbaar worden, is de rode draad van deze opleiding. Er wordt veel aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden. Denk daarbij aan het ontvangen en geven van feedback en het effectief gebruik van hoogwaardige taalpatronen. We trainen het afstemmen van communicatie op de ontvanger en het kunnen begrijpen en beïnvloeden van gedrag van anderen.

Alle elementen van NLP komen aan bod, zoals de vooronderstellingen, het werken met submodaliteiten, tijdlijnen, ankers, werken met een verhoogde staat van bewustzijn en het aanleggen en aanboren van hulpbronnen.

Word jij die topmanager? Zelfstandig coach? Fijne leidinggevende? Standvastige beslisser? Vertrouwenspersoon of booming start-up? Je kunt worden wie je wilt zijn. In het NLP™ Business programma leert NLPinEindhoven jou hoe.

Na afloop kunnen we je blijven ondersteunen in je rol als ondernemer of manager! Bijvoorbeeld door het helpen met je business plan of ontwikkelplan.

The starting point of all achievement is DESIRE.
Weak desire brings weak results,
just as a small fire makes a small amount of heat.

(Napoleon Hill)

Resultaat

Als Business Practitioner (NLP) ben je in staat om je eigen gedrag te sturen met het oog op jouw eigen doelen. Je hebt een open blik ontwikkeld, waardoor je het gedrag van de mensen om je heen kunt doorzien en beïnvloeden. Je bent in staat taal op een dusdanige manier te gebruiken, dat jouw boodschap daadwerkelijk overkomt en de impact heeft, die je bedoelde.

Dit resulteert erin, dat je stabiel en vrij van angsten of belemmeringen kunt gaan werken maar ook leven. Je ontdekt de ware kracht in jezelf en ontwikkelt motivatie en zelfvertrouwen.

Competenties
 • Doelen stellen en behalen
 • Werken vanuit persoonlijke missie en visie
 • Communicatief verbinden en overtuigen
 • Fijnafstemming op gedrag van anderen
 • Effectieve taalpatronen beheersen in woord en schrift (Meta en Milton)
 • Ankers aanleggen en gebruiken
 • Submodaliteiten en de structuur van subjectieve ervaring: Hoe komt gedrag tot stand?
 • Chunken: Informatie in de juiste proporties delen
 • Gebruik van metaforen, beeldspraak en herkaderingen
 • Successtrategieën ontlokken, gebruiken en installeren
 • Connecting The Dots
 • Flexibiliteit tonen in houding en gedrag
Voor wie

NLP wordt toegepast door particulieren, starters, zelfstandigen en professionals in:

 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg
 • Onderwijs
 • Communicatieve beroepen
 • Leidinggevende beroepen
 • Coaching, trainen (sport / mentaal) en spreken in het openbaar

Mensen die problemen ervaren in hun dagelijkse leven vinden in de opleiding veel bruikbare handvatten en oplossingen. Wij leren je het vermogen om zelfstandig jouw persoonlijke situatie om te buigen naar een leven, waarvan je nu alleen nog maar kunt dromen.

Planning

De opleiding bestaat uit 4 blokken van ieder 3 dagen plus twee ‘zaaidagen’ en een ‘oogstdag’. De lessen worden gegeven op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 17:30 uur. Dat betekent dat je zelf per blok één vrije dag investeert en de overige dagen in overleg met je werkgever als studiedagen opneemt.

Blok 1: 25, 26 en 27 oktober
Blok 2: 22, 23 en 24 november
Blok 3: 13, 14 en 15 december
Blok 4: 10, 11 en 12 januari 2019

Elke opleidingsdag duurt van 10:00 – 17.30 uur

In combinatie met de zaai- en oogstdagen (facultatief) bedraagt het aantal contacturen 130 uur. De studiebelasting buiten de lessen bedraagt ongeveer 4 uur per blok, plus twee keer intervisie van minimaal 2 uur.

Uiteraard sluit je de opleiding in Blok 4 af met een internationaal erkend NLP™ Practitioner certificaat ondertekend door Dr. Richard Bandler en de trainer van NLPinEindhoven.

LOKATIE

Omgeving Eindhoven.

Ticket

Jouw ticket voor het 12-daagse NLP Business Practitioner programma: €2.367,-
De opleiding is vrijgesteld van BTW (CRKBO)

Het arrangement voor de gehele opleiding (maaltijden, drankjes, materialen en certificering): €537,- (excl. 21% BTW).

NIEUW: De Coachroute naar NLP

Tot 1 oktober 2018 kun je kiezen voor een speciale aanbieding: de NLP Coachroute.

Deze bestaat uit een NLP Practitioner programma, een NLP Master programma, de NLP MasterSkills en de NLP Coachopleiding voor de prijs van enkel de NLP Practitioner en NLP Master.

Lees hier meer over deze aanbieding!

Accreditatie

De NLP™ Practitioner is erkend door de NVNLP, The Society of NLP (Dr.Richard Bandler) en de CRKBO.
Onze trainers zijn allemaal internationaal NLP™-gecertificeerd en volgen daarnaast continu opleidingen en trainingen op het gebied van NLP, persoonlijke ontwikkeling, didactiek en de vele toepassingen van NLP.

Belastingdienst: aftrek studiekosten voor particulieren

De Belastingdienst biedt de mogelijkheid om uw investering in jezelf te verrekenen bij jouw belastingaangifte. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

Werkgevers vergoeden graag voor hun medewerkers de NLP-opleidingen. Kijk in onze flyer op de achterpagina naar de redenen waarom.

Agenda

oktober, 2018

Geen activiteiten

X