Korte Cursus NLP

Wil je leren doen wat bij je past? En ben je enthousiast geworden over NLP? Wil je komen proeven aan NLP, alvorens de volgende stap te maken? Dan is de Korte Cursus NLP echt iets voor jou.

In 4 dynamische lessen maak je kennis met NLP en Persoonlijk Leiderschap, zodat je meer te weten komt over hoe jouw brein werkt en hoe jij achter het stuur van jouw leven kunt zitten.

 

Life Changing Learning.

KORTE CURSUS, in 4 avonden inzicht in een beter leven

De Korte Cursus is de eerste stap om internationaal NLP Practitioner te worden. Wij leren jou, hoe jij je eigen leven kunt gaan leven. De Korte Cursus NLP is de ultieme test om te ervaren of jij hier klaar voor bent.

De wereld verandert iedere dag en wat doe jij?
In de ‘Korte Cursus’ zet je de eerste stappen om je leven de juiste nieuwe koers te geven. Je gaat werken aan een toekomstvisie, waarvan jij zelf de ontwerper bent. Ook ga je leren hoe jij écht in verbinding kan gaan met anderen, door beter te leren communiceren. We leggen je uit hoe jij met NLP in staat zult zijn van een olifant een mug te maken; we leren je namelijk een aantal slimme taalpatronen die hiervoor zorgen.

Van een olifant een mug maken?

Mensen zijn unieke wezens. Wij kunnen namelijk problemen laten ontstaan vanuit het niets. We zijn in staat om van een mug een olifant te maken. Dit doen wij door betekenis te geven aan alles om ons heen. Wat mensen gemakkelijk fout doen is de verkeerde uitdrukking te geven aan dat wat we waarnemen. Dit doen we door middel van taal en taalpatronen. En het zijn precies die taalpatronen, die jou het inzicht zullen geven hoe olifanten olifanten zijn en muggen muggen blijven.

Dit wíl je leren!

En wanneer je klaar bent met de Korte Cursus NLP, dan wil je je natuurlijk verder verdiepen in NLP!
Wist je dat je dat zelfs gratis kunt doen?

Hoe? Klik op de knop hieronder.
GRATISOPLEIDING

Studiebelasting

De Korte Cursus NLP bestaat uit 4 lesavonden; 14 contacturen.
Studiebelasting buiten de lessen bedraagt ongeveer een half uur per week.

Investering

Je ontvangt GRATIS direct het boek ‘NLP Practitioner worden…’, geschreven door Igor van Kaam, NLP™ Trainer.

Je investering is €287,- Je krijgt dit bedrag terug, wanneer je aansluitend met de eerstvolgende NLP Practitioner Avond- of Dagopleiding start. In dat geval is de cursus dus gratis!

Data

Start: maandag 4 september 2017
Lesdata: 4, 11, 18 en 25 september

of woensdag 17 januari 2018
Lesdata: 17, 24 en 31 januari en 7 februari 2018

Resultaat

Na het volgen van de korte cursus zul je in staat zijn het volgende toe te passen op jouw eigen leven;

 • Verantwoord doelen stellen
 • Effectief rapport maken
 • Herkaderen
 • Werken hulpbronnen
VOOR WIE?

De opleiding is toegankelijk voor iedereen die wilt kennismaken met de kracht van NLP, zoals;

 • Ouders
 • Zelfstandigen
 • Studenten en pas afgestudeerden
 • Adviseurs
 • HR medewerkers
 • Onderwijzers
 • Zorg- en hulpverleners

Anderen gingen je voor

En ook zij waren ontzettend enthousiast!

Het waren 4 leuke en gezellige avonden met veel informatie. Het maakt mij nieuwsgierig om meer van NLP te weten te komen en om te gaan leren hoe toe te gaan passen. De trainers/begeleiders zijn erg enthousiast wat overslaat op de deelnemers.

Jolanda Kools,
NLP Bootcamp

Voorafgaand aan de NLP Practitioner opleiding heb ik de bootcamp bij Igorigor gedaan. Aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen gaf het een heel goed beeld van wat ik kon verwachten tijdens de opleiding. De NLP Practitioner zelf is ook een aanrader! Als je twijfelt dan geeft de korte cursus je een heel goed beeld, dus ik zou zeggen: doen!!

Ingeborg Kroos,
NLP Bootcamp & NLP Practitioner

Ben je al overtuigd?

Je weet wat je te doen staat

X