Personal Coaching

Wist u dat meer dan 70% van de klachten die bij een huisarts gemeld worden, gerelateerd zijn aan de leefstijl van de patient?

En wist u ook dat de meeste problemen voorkomen kunnen worden wanneer mensen zo’n 5 keer per jaar met een coach of begeleider zouden praten?

Life Changing Learning

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een goed gesprek

Je hebt goede gesprekken en goede gesprekken. Wat een goed gesprek is volgens uw zorgverzekeraar is misschien iets heel anders dan wat wij onder een goed gesprek verstaan. Wat ons betreft is een goed gesprek een gesprek waarin:

 • geluisterd wordt naar uw verhaal
 • respect en begrip is voor elke vorm van gedrag
 • doelen gesteld worden en ook behaald worden
 • uw begeleider steeds dezelfde is
 • de coach sterk betrokken is bij uw welzijn en ontwikkeling
 • behandeling en begeleiding 100% aangepast worden op uw denkstijl
 • oplossingen passen binnen uw eigen levenskader

NLPinEindhoven is van mening dat de reguliere gezondheidszorg deze kwaliteit vaak onvoldoende kan bieden. Men hanteert binnen de gezondheidszorg vaak het standpunt dat lichaam en geest niet met elkaar in verbinding staan. Behandelaars, voor wie coaching en begeleiding een dagtaak is en waar behandelmethoden vastliggen in protocollen, regels en beperkingen, zullen veel minder in staat zijn die begeleiding te bieden die u écht nodig heeft. Zeker, wanneer ze geen NLP gebruiken in hun aanpak.

Wie is uw coach?

Igor van Kaam is sinds 2005 NLP Trainer en coach. Zijn jarenlange ervaring met mensen en hun gedragingen maakt dat hij op een gedegen, vertrouwde en efficiënte wijze zijn cliënten op weg helpt bij het bereiken van hun doelen. Onder zijn begeleiding worden problemen uitdagingen en worden klachten en symptomen raadgevers op weg naar de oplossing.

Zijn specialisaties:

 • Burn-out preventie
 • Zelfvertrouwen issues
 • Coaching waarbij meerdere personen betrokken zijn
 • Diagnostiek van gedragspatronen
 • Allergische reacties wegnemen

Naast Igor van Kaam is Hanneke van der Voort coach bij NLPinEindhoven. Ze is IEMT-coach en trainer, hypnotherapeut en NLP Master / Trainer. Hanneke weet op onnavolgbare wijze ongewenste gedragspatronen zoals angsten, verslavingen en diepe onbewuste patronen te herkaderen tot bruikbare en leefbare nieuwe patronen. Ze werkt binnen een grote leeftijdscategorie, van pubers tot volwassenen.

Vergoeding door verzekeraars?

Bij NLPinEindhoven betaalt u als coachee zelf voor uw behandeling en begeleiding. We zijn van mening dat de beste begeleiding niet van een ziektekostenverzekeraar komt, maar uit uw eigen investering. Begeleiding door NLPinEindhoven gebeurt snel en doeltreffend, zodat de investering altijd betaalbaar blijft.

Vergoeding door verzekeraars?

Een consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Wij behandelen altijd binnen 5 consulten, inclusief de kennismaking. Het kennismaking consult is vrijblijvend en kost u niets, wanneer u de begeleiding niet voortzet. Wanneer tijdens het eerste consult behandeld wordt, zal dit wel in rekening worden gebracht.

Een consult van anderhalf tot twee uur intensieve begeleiding door één van onze hoog opgeleide en ervaren top-coaches kost €150,- excl. BTW. U kunt ook kiezen voor no-cure no-pay en u betaalt dan een vast bedrag voor uw traject, waarvan we vooraf een tarief vaststellen.

X