Digital Detox

Digital Detox

Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. De mens heeft zijn levensstijl razendsnel aangepast aan nieuwe technologieën, steeds sneller wordende computers en steeds geavanceerder apparaten in auto’s, huishoudelijke apparaten en natuurlijk de mobiele telefoon.

Ons DNA heeft deze ontwikkeling natuurlijk niet, waardoor veel mensen kampen met vermoeidheidsklachten en burn-out. In deze workshop leren wij je graag hoe je gezond en verantwoord midden in de digitale wereld kunt staan. Sterk in je schoenen, en met beide benen op de grond.

Life Changing Learning.

Minder Stress. Meer Energie. Betere Focus.

Hoezo? Digital Detox? Wat kan ik verwachten?

Met een aantal interactieve oefeningen en met het delen van heldere informatie schetsen we een beeld van de effecten van een digitale samenleving op ons biologisch systeem en ontdekken we de mate van conditionering die we hebben ten opzichte van moderne communicatie en technologie. We laten je zien en leggen je uit hoe we niet meer zonder digitale vooruitgang kunnen, maar vooral: hoe we hier veel gezonder mee kunnen omgaan.

Verwacht een praktische workshops waar we verschillende tools en technieken met je doornemen om dichter bij jezelf te blijven en je te kunnen richten op wat jij ECHT belangrijk vindt. We werken aan hoe je het onrustige en gejaagde gevoel kunt tegen gaan, en hoe je in alle rust en vol energie kunt werken en leven. Genieten.

Mag ik je voorstellen aan Joep aan den Boom?

Joep en ik zijn al jaren goede vrienden en ik, Igor van Kaam, bewonder Joep om zijn vermogen om zaken op het gebied van oosterse filosofie en westerse wetenschap, heel praktisch en logisch te maken én ook zelf toe te passen! Joep is een grote inspiratiebron voor mij en een vat vol wijsheden.

klsjdajsdhaksjdhasj
Digitale media helpen ons leven gemakkelijker te maken

Wij zijn absoluut voorstander van de digitale vooruitgang. En toch zien we ook mensen kampen met de negatieve gevolgen ervan, zoals overprikkeling, verslaving, slecht slapen en minderwaardigheid in de vergelijking met anderen. Deze nadelige gevolgen van een wereld, waarin iedereen alles van iedereen kan meten en weten willen we graag helpen verminderen. Dit kan alleen, door de gebruikers de juiste strategieën bij te brengen. Want die leer je niet op school en je leert ze ook niet van je vrienden of familie.

Kortom…

Een interactieve en vooral praktische workshop om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Om te werken en leven met minder stress, meer energie, en een betere focus.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen toegankelijk. In verband met de oefeningen is een redelijke tot goede fysieke gezondheid gewenst.

Wanneer

Nog geen datum bekend voor 2019.

Locatie

Eindhoven

Investering
  • €149,- voor de cursus, lunch, koffie en thee
  • Inclusief schrijfspullen en andere benodigdheden
Agenda

april, 2019

13mrt19:0013nov22:30NLP™ Practitioner avondprogramma

X