BUSINESS PRACTITIONER tijdelijk voor €999,- als CROWDFUND in

Wil jij NLP leren, als toepassing voor betere communicatie en betere resultaten op je werk? Wil je meer plezier halen uit de dingen, die jij graag doet? En wil je voor een prikkie op de eerste rang zitten? Dan is DIT jouw kans van het voorjaar 2018.

Greymouse wil een nieuwe positie innemen in de markt van bedrijfs- en persoonlijke trainingen door middel van een unieke, heldere prijsstelling en een ongekend informele en krachtgevende sfeer waarin trainingen worden uitgevoerd.

The New Training Hub for High Achievers and Outstanding People.

Ieder mens verdient de kans om zich te onderscheiden. Om te ontdekken wat hem of haar drijft en om het eigen talent ten volle te ontwikkelen. Ieder mens verdient het recht om anders te zijn dan alle anderen. Ieder mens heeft recht op goede training, zodat aanwezig potentieel ten volle benut en genoten kan worden.

Life Changing Learning.

REEDS VERWORVEN: €3.996,- / 4 INVESTEERDERS

DOEL: €25.000 ,-  <–>   €50,000,-

IGORIGOR wil grote veranderingen in de trainingsmarkt.
Wil jij mij en IGORIGOR helpen?

IGORIGOR wil zichzelf opnieuw uitvinden. Het nieuwe label GREYMOUSE speelt hierin de hoofdrol. Binnen nu en 5 jaar willen we minimaal 5.000 mensen per jaar in aanraking brengen met hun potentieel en hun ongekende vermogens, door middel van betaalbare en ontzettend leuke trainingen.

Om Greymouse te ontwikkelen is tijd, focus en rust nodig. En wat geld om te investeren.
IGORIGOR wordt beter dan ooit. Meer zichzelf. Meer voor elkaar.
Er is veel kennis beschikbaar, die gedeeld wil worden met de wereld. En die het verschil kan maken in de carrières en levens van mensen.
Kennis waar de wereld beter van wordt. Omdat de personen die hem ontvangen er beter van worden. Succesvoller. Bewuster. Helderder. Groei. Vooruitgang. Plezier.

Er gaat wat veranderen in de wereld van training…
Investeer je mee?

‘If we always helped one another, no one would need luck.’

Sophocles

Al sinds 2000 houd ik me bezig met het ontwikkelen van potentieel in mensen. Eerst in recruitment en assessment. Daarna als NLP trainer en coach. Als aanbieder van opleidingen weet ik natuurlijk alles over het prijzen van opleidingen.

Eén aspect hiervan verbaasde me al die jaren dat ik dit werk doe. De enorme bedragen die trainingsbureau’s vragen voor 2 tot 10 daagse trainingen. Soms wel méér dan €1000,- per persoon per dag. En dan heb je nog geen boterham als lunch!

Dat kan anders. En daar wil ik iets aan gaan doen.

Trainingen hoeven niet duur te zijn. Als je ze maar slim organiseert!

IGORIGOR wil de komende maanden een nieuw platform bouwen en daarmee de prijstrend in professionele educatie gaan beïnvloeden.
Trainingen voor mensen die willen leren, dat ze geen grijze muis zijn, maar een vat vol talenten.

Trainingen voor mensen, die de lat steeds een beetje hoger leggen.

Die iets willen bereiken in hun werk en die niet geremd willen worden door het opleidingsbudget van hun werkgever.

Here is to the High Achievers. The Outstanding People.
This is GREYMOUSE!
Doel van de crowdfunding

Het is mijn doel om voor IGORIGOR binnen 1 maand een bedrag van €25.000,- op te halen, plus een sponsoring van een locatie gedurende 9 dagen dat het NLP Business-programma duurt.

Met deze €25.000,- zijn we in staat om de komende maanden hard te werken aan onze nieuwe identiteit, kunnen we prachtige opleidingen blijven verzorgen en in de toekomst een eigenzinnige bijdrage gaan leveren in een leuker en (in-)spannender leven van onze deelnemers!

Methode van CROWDFUNDING

IGORIGOR kiest voor een vriendelijke crowdfund; In NATURA. Doen wat bij ons past.
Voordeel: er is geen sprake van een lening en we keren uit op de manier die ons het beste past, namelijk het delen van kennis.

De NLP Business Practitioner kost normaal €2,367,-.
In deze crowdfund stel ik 26 plaatsen ter beschikking voor €999,-.

Dit bedrag mag jij in je boekhouding opvoeren als sponsoring of gift en is daardoor gewoon aftrekbaar. Bovendien is de waarde die je ervoor terugkrijgt ongekend. Het Business-programma is een warm bad, waarin je allerlei geweldige avonturen gaat beleven.

Return on investment

Als je instapt ontvang je in 2018 meteen jouw R.O.I.:

Het 9-daagse Business Practitioner NLP-programma in een speciaal voor deze crowdfund gegoten LIMITED EDITION.

Word jij een topmanager? Een fijne leidinggevende? Een succesvolle zelfstandig ondernemer met een eigen smoel? Een standvastige besluitvormer? Vertrouwenspersoon? Je kunt de beste zijn, in wie je wil zijn. In de Business Practitioner leer ik je hoe. Je zult het zelf ontdekken.

Achtergrond

Ik verslond boeken als ‘Think and Grow Rich’ en ‘The Master Key System’ en bezocht goeroe’s als Anthony Robbins, Nisandeh Neta en Remco Claassen.

Ik hou van mensen die met hun hoofd boven het maaiveld uitsteken.

Ik hou van mensen, die liever anders zijn dan anderen.

Ik hou van succesverhalen en ik gun iedereen zijn eigen succesverhaal. Hoe cliche ook; SUCCES is een KEUZE die je maakt TUSSEN JE OREN!

Dat is stiekem al jaren de drijfveer in mijn eigen instituut, IGORIGOR. Hoe werkt succes?

De balans opgemaakt…

En zoals iedere goede ondernemer en werknemer om de zoveel tijd zou moeten doen, nam ik onlangs de balans op van de richting, die IGORIGOR en ik al een aantal jaren zijn opgegroeid. En wat bleek? Of liever gezegd, want vond ik ervan?

Mijn organisatie is een kant op gegroeid, die me nu niet zo goed meer past.

 • Teveel focus op het product dat we leveren, te weinig op de toegevoegde waarde die we willen leveren.
 • Teveel de “puppet-on-a-string” van de markt zonder eigen een gedegen eigen visie en beleid.
 • Teveel focus op resultaat, te weinig focus op de weg ernaar toe.

U vraagt, wij draaien is NIET het bedrijf, dat wie dan ook gelukkig zal maken. En zeker IGORIGOR niet. Het is hoog tijd om een nieuwe identiteit te ontwikkelen en bewust een nieuwe richting te kiezen. De richting waarin mijn bedrijf zich de komende jaren voor jou en heel jouw netwerk en alle gedreven Nederlanders kan gaan ontwikkelen.

Investeringsdata
 • GARANTIE: Rendement in natura
 • GROOTTE: tussen €25.000 en €50.000,-
 • PRIJS PER PLAATS: €999,-
 • MINIMALE INVESTERING: €100,-
Extra informatie
 • Het ticket is overdraagbaar en verhandelbaar
 • Facultatief: internationaal NLP Practitionercertificaat (€180,-)
  Dit certificaat wordt uitgegeven door Dr.Richard Bandler, de grondlegger van NLP
 • Het programma is zonder luncharrangement, koffie of thee
 • We zoeken een locatie onder crowdfund. Dus mocht je iets weten? Stuur een mail naar office@nlpineindhoven.nl
DATA

Het fantastische NLP Business Program bestaat uit 3 blokken van ieder 3 dagen. De lessen worden gegeven op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:30 uur.

Blok 1: 23 – 25 februari 2018
Blok 2: 23 – 25 maart 2018
Blok 3: 20 – 22 april 2018

BEDRIJFSGEGEVENS

IGORIGOR BV is in 2016 ontstaan uit de eenmanszaak NLPinEindhoven, opgericht in 2004 door Igor van Kaam.

Het bedrijf richtte zich in het begin op werving- en selectie van medewerkers voor bedrijven. In 2005 werden de activiteiten uitgebreid met een NLP Practitioner opleiding.

De NLP-tak groeide in de afgelopen jaren uit tot één van de grootste NLP-instituten van Zuid-Nederland en IGORIGOR is het enige grote instituut in de conglomeratie Eindhoven.

Daarnaast is IGORIGOR sinds 2010 actief als trainingsbureau voor diverse nationale en internationale bedrijven in de profit en non-profit sector. IGORIGOR verzorgt trainingen op het gebied van samenwerking, teambuilding, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast coacht IGORIGOR medewerkers van bedrijven op het gebied van burn-out en werkstress-gerelateerde problemen.

IGORIGOR heeft een specialisatie in assessment (TMA en Personality Check) en Leadership Programs.

IGORIGOR is winstgevend vanaf het eerste jaar van oprichting. Vanaf 2013 is de groei sterk gestegen, waardoor in 2016 de overgang naar BV gemaakt kon worden.

Wat mag jij ontdekken in de Business Practitioner?

Heb je er weleens over nagedacht waarom het verhaal van de ene schrijver veel meer impact heeft dan dat van de ander? Nee? Niet alleen het schrijven van een boek of verhaal, maar al ons gedrag bestaat uit zorgvuldig samengestelde (onbewuste) strategieën. Wat iemand PRECIES doet heeft gevolgen voor de impact van de communicatie bij de ander. Gezichtsuitdrukkingen, emoties, stemmetjes in je hoofd, gebruik van handen en voeten. Alles! Zodra je ontdekt hoe je doet wat je doet en wat jouw drijfveren zijn, kun je je gedrag gemakkelijk, snel en blijvend verbeteren. Zodat jij eruit haalt wat er voor jou in zit. Jij bent de chef!

En er is meer. In dit business-programma ligt een belangrijke focus op onze onbewuste drijfveren en hoe deze bepalen welke keuzes we in het leven maken. Wil je de uitkomst van jouw handelingen leren optimaliseren en het leven krijgen wat jij graag wil, dan zal dit programma je regelmatig versteld doen staan. Je zult merken, dat mensen (nog) prettiger op je gaan reageren en dat jouw gun-factor ineens met sprongen vooruit gaat!

Het Business Practitioner NLP-programma is de basis van iedere NLP-opleiding. Je maakt in dit programmakennis met alle belangrijke grondbeginselen van NLP en leert deze toepassen in je eigen leven. Het programma is zowel nationaal als internationaal geaccrediteerd!

Agenda

januari, 2018

Geen activiteiten

De Trainer
Igor van Kaam
Directeur, NLP™ Trainer en burn-out coach

Igor’s missie is een grote bijdrage te leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om hem heen.

Voor wie?

Jij ontvangt deze uitnodiging omdat je deel uitmaakt van mijn netwerk en omdat ik je waardeer om de kwaliteiten die ik in je zie.

Ik geloof dat jij een mens bent, die bereid is €999,- te investeren in het groeiende bedrijf van een vriend, wanneer hij jou daarom vraagt. Omdat je gelooft, dat je er veel meer waarde voor terug krijgt. En een netwerk.

Wil je mij helpen?

Ik zal je er ongekend dankbaar voor zijn.

Ervaar!!
 • Beleef geweldige avonturen met professionals, ondernemers en zelfstandigen net als jij
 • Verbeter je communicatieve skills
 • Kom dichter bij jezelf te staan en geef je loopbaan een duidelijke focus
 • Kies een richting die bij je past en ervaar meer succes en plezier
 • Sta versteld van jezelf
 • Geniet van de humor, de vrijheid en het informele van een NLP-opleiding
 • Bekwaam je in de meest effectieve successtrategie in de wereld
 • NLP is de studie van excellent gedrag; niets meer en niet minder
 • Kom ontdekken wat ik je kan leren
 • En maak vrienden voor het leven
 • Hoeveel plezier kun jij aan? En hoeveel succes?
X