InéénDag | Workshops

Workshops in de zin van: Shops die werken! Stel je zit ergens mee. Je hebt een angst waar je niet vanaf komt en die je belemmert dat te doen wat je wilt doen. Je hebt iemand met autisme in je directe omgeving maar loopt in de omgang weleens tegen problemen aan. Je zit met rouw of een onverwerkt familieprobleem of het lukt je niet je streefgewicht te bereiken.

Voor mensen die besluiten er niet mee te blijven lopen en voortaan zonder overbodige ballast door het leven te gaan, hebben wij InéénDag | Workshops.

In een dag van je probleem af. Of in ieder geval een hele goede start maken. Dat is waar wij deze dagen voor doen.

Life Changing Learning

Start met InéénDag

Op onze InéénDag | Workshops pakken we een specifiek probleem aan. Je volgt een dag die alleen gaat over dat waar jij behoefte aan hebt. Het mooiste van deze dag is dat jij ook met een echte oplossing naar huis gaat.

De workshops worden verzorgd door onze hoofdtrainer, Igor van Kaam, of door een gespecialiseerde gasttrainer. Tijdens deze dagen behandelen we zowel de theorie als de praktijk. In overzichtelijke groepen en onder deskundige begeleiding geven we je de gereedschappen mee om jouw opgedane kennis zelf direct in praktijk te brengen.

“De InéénDag is pas geslaagd, als het doel bereikt is. Als onze gasten angstvrij de deur uit gaan na de IED | van je angst af. Als een allergie verholpen is, na de IED | van je allergieën af.

De InéénDag | Workshops zijn volwaardige therapieën van één dag, zodat met de kracht en de snelheid waarmee NLP werkt optimaal kennis gemaakt wordt.”

Igor van Kaam
NLP™ Trainer, eigenaar van IGORIGOR.nl

InéénDag | Events

Agenda

juli, 2017

Geen activiteiten

Vind ons ook in Tilburg, Roosendaal en Den Bosch

X